Zoveel lekkers! Na het grote succes van onze eerste receptenspecial brengen we je ook dit voorjaar een editie vol lekkers. Maar liefst 50 recepten die variëren van koekjes tot een complete sweet lunch table. En veel van die lekkere recepten hebben ook nog eens een Hollands tintje. Wat te denken van Fryske Dúmkes, Drentse kniepertjes en Arnhemse meisjes? We begeven ons ook buiten de gebaande paden en slaan een (bak)zijweg in naar (zoete) broodjes. Brabantse worstenbroodjes, Zeeuwse bolussen met een heel bijzondere twist en suikerbroden. Dat er in een taart en op een cupcake ook veel mogelijkheden zijn laten we je zien (en proeven!). Ganache, limoenbavarois en moelleux. Heerlijke kersencompote en perenmousse, het staat er allemaal in. Ieder proces begint bij de basis, zo ook het bakken. Laura Kieft van Laura’s Bakery vertelt je alles over het starten met bakken en waar je aan moet denken en het artikel over streekgebak neemt je mee terug naar de herkomst van de bekende – en soms minder bekende – gebaksoorten. En als je ‘m dan uit hebt, dit lekkere nummer, zit er maar een ding op. Als de wiedeweerga de mouwen opstropen en de keuken in!