Warme dagen vragen om frisse en fruitige smaken. Vers zomerfruit, zoals aardbeien, frambozen en kersen, is weer volop verkrijgbaar en daar maken we graag gebruik van als we de keuken induiken. Zo vind je in deze zomerse editie van MjamTaart onder andere een Charlotte tulband met limoenroom en aardbeien en zetten we een semifreddo met meringue en grapefruit op tafel.
Een drankje als een gin-tonic smaakt extra goed bij hogere temperaturen. Niet alleen uit een glas, maar zeker ook in een taart. Je cupcakes krijgen een echte zomerse smaak met de shot tops. Knijp in het pipetje net voordat je een hap neemt en laat de limoncello langzaam in je cupcake lopen.
Met kookboekenauteur en foodstyliste Janneke Philippi praten we over haar nieuwste boek ‘Desserts bij Janneke thuis’ en gaan we gelijk aan de slag met één van haar favorieten, de witte chocomoussecarré met frambozen. Een fijn dessert om een zomeravond (of eigenlijk elk diner) mee af te sluiten.