Workshop bij Fun With Cakes
Op 21 juni hebben een aantal redacteuren van MjamTaart bij Fun With Cakes in Ravels een presentatie gehad van proefbakker Lieven Boerjan. Sharon had...
Viola’s patisserie
Viola’s patisserie in Eindhoven nodigt mensen graag uit in eigen keuken, zoals de Italianen dat ook doen. De keuken is omringd met glas, zodat...
Semifreddo met grapefruit en meringue
Een semifreddo is een halfgevroren dessert. Deze glutenvrije variant met grapefruit heeft een heerlijk frisse, lichtzure smaak. Een ideaal nagerecht voor een warme zomeravond!
Lees...
Sharon Pie is trots!
In MjamTaart 47 vertelt Sharon Pie, eigenaresse van Fun With Cakes waar ze trots op is. “Vooral op mijn cursisten ben ik trots. Als ik...
Cake Dreams – Dortmund
LEVEN. GENIETEN. BAKKEN.
Op 17 en 18 maart vindt de internationale beurs voor creatief bakken plaats in Dortmund!
Ga voor meer informatie naar de website van...
KreaDoe 2018
Nog even en dan is het weer tijd voor KreaDoe!
Dit jaar is KreaDoe groter dan ooit; dus nog meer inspiratie, mooie aanbiedingen, workshops en...
(Te) gekke schoenen van suiker: The Crazy Shoe Collaboration
Schoenen: iedereen heeft ze, iedereen draagt ze. Ieder seizoen komen de diverse schoenen weer de kast uit. Je vindt ze in allerlei soorten en...
Nieuw: online haakplatform Haakflix
Ben je naast bakken en koken ook gek op haken?
Nieuw van haakmagazine Aan de Haak is het online all-you-can-haakplatform Haakflix. Haakflix biedt je de...
Tip voor Kerst: kerstfiguurtjes van chocolade
De dagen worden korter en grauwer en dat betekent dat veel mensen zich voorbereiden op de naderende feestdagen. Nodig jij de komende weken vrienden...
Kerst(bak)pakket van Baktotaal en Rutger van den Broek
Baktotaal heeft in samenwerking met Rutger van den Broek van Rutgerbakt.nl een ontzettend gaaf kerstpakket samengesteld. Van dit pakket gaat ieders bakkers hart sneller...