10X Zoet & hartig High Tea

Presenteer je high tea lekkernijen op een etagère en eet van beneden naar boven. Begin met hartig en eindig met zoet. Een high tea...
Festival Zoet

2-4 augustus: Festival der Zoete Verleidingen

Van vrijdag 2 t/m zondag 4 augustus wordt het Festival der Zoete Verleidingen gehouden in de tuin van de Sleenerhoeve in Sleen. Dit festival...

(Te) gekke schoenen van suiker: The Crazy Shoe Collaboration

Schoenen: iedereen heeft ze, iedereen draagt ze. Ieder seizoen komen de diverse schoenen weer de kast uit. Je vindt ze in allerlei soorten en...

Heel Holland Bakt Vegan

Een aantal jaar geleden werd Imre Konings, patissier en veganist, lid van een algemene Facebookgroep die zich richt op een veganistische levensstijl. Onderwerpen zoals...
royal sweet table

Royal sweet table

Niet alleen het maken, ook het voorbereiden en presenteren van een sweet table kost tijd. Aan de slag met de tips & tricks van...

Haal de smaak van je favoriete stad in huis

Heb je ook zo'n zin om weer op reis te gaan, een nieuwe stad te ontdekken en gerechten te leren kennen? In ‘Stedenlust’ delen...
uitstekers

Jillbeesz uitstekers

Zoek je leuke, trendy nieuwe designs of net die ene specifieke uitsteker? Jillbeesz ontwerpt en produceert alle 3D geprinte uitstekers zelf en helpt je...

MjamTaart Cake & Bake Experience is afgelast!

Naar aanleiding van de persconferentie, is op advies van de overheid de MjamTaart Cake & Bake Experience op zaterdag 28 en zondag 29 maart...

Thuisbakkers zamelen geld in voor bak-opleiding kansarmen in Oeganda

Precies een jaar geleden, september 2019, startte de nog jonge stichting ThuisbakkersPunt met geld inzamelen voor (thuis)bakkers in ontwikkelingslanden. ThuisbakkersPunt is een verzamelplaats van...
Kouign vouwwijze

Kouign-amann vouwwijze

De naam kouign-amann is afkomstig van de woorden voor cake (kouign) en boter (amann). Een heerlijk brooddeeg dat als bladerdeeg wordt verwerkt met veel...

Volg ons op social media

28,464FansLike
2,529VolgersVolg
721VolgersVolg
2,430AbonneesAbonneer