NIEUW: Kenwood Chef Titanium Patissier XL

Kenwood lanceert in november de nieuwe Chef Titanium Patissier XL. Met behulp van de innovatieve technologie - zoals een mengkom met ingebouwde warmtefunctie tot...

Titanium Chef Baker

Kenwood introduceert de nieuwe Titanium Chef Baker. Speciaal ontworpen voor de bakfanaat, met een ingebouwde weegschaal en een dubbele mengkom. Ook is het design aan...

Witte chocomoussecarré van Janneke Philippi

Deze witte chocomoussecarré is één van de favoriete desserts van kookboekenauteur en foodstyliste Janneke Philippi en komt uit haar nieuwste boek 'Desserts bij Janneke...
uitstekers

Jillbeesz uitstekers

Zoek je leuke, trendy nieuwe designs of net die ene specifieke uitsteker? Jillbeesz ontwerpt en produceert alle 3D geprinte uitstekers zelf en helpt je...

Taartenenzoo

Lieve lezers van MjamTaart! Het is even een poosje wat stiller geweest aan mijn kant. Ik heb intussen even heerlijk vakantie gehad en daarnaast nam...

Kom naar de open dag van Culinair Centrum Beverwijk

Culinair Centrum Beverwijk (CCB) bestaat 12,5 jaar en om dat te vieren houden zij op zaterdag 11 mei een open dag. Programma Op het programma staan...
Crea college

MjamTaart bij Crea College

Crea College is hét workshopevent voor iedereen die zijn creatieve vaardigheden naar een hoger level wil tillen! Een dag vol creativiteit! Volg één van...

Chocoladesalami

Deze chocoladesalami bestaat uit slagroom, biscuitjes en pistachenoten. Mega lekker en een keer iets anders! Lees het hele artikel online (gratis voor abonnees). Rectificatie: bij de ingrediëntenlijst is per...

Broodbakbenodigdheden bij Baktotaal!

Bij Baktotaal vind je alles om te bakken, dus ook voor het bakken van brood. Van de standaard benodigdheden zoals weegschalen en beslagkommen, tot...

Cake door de brievenbus

Iemand bedanken of feliciteren met een lekker cadeau dat door de brievenbus past? Bij Greetz kun je heerlijke cakes vinden die perfect zijn om...

Volg ons op social media

28,464FansLike
2,529VolgersVolg
721VolgersVolg
2,430AbonneesAbonneer