taartstolp

De taartstolp is de nieuwste trend!

De dripcake is al een tijdje een enorm populair. Zonde om zo'n prachtige taart dan in een dichte doos te doen. Een transparante taartstolp...

Little Love chocolade

Ontdek de liefdevolle repen van Little Love chocolade Little Love is de bewuste chocolade die zorgt voor een blij lijf en een feest in je...

Tempereren

Gelegen aan het Pieterpad, in het mooie Maastricht, ligt het kleinste chocoladefabriekje van de wereld. Hier maken Arnout Kors en Monique Korenhof, op ambachtelijke...
Arnout

Column Arnout Kors: Chocolade & wijn

Gelegen aan het Pieterpad, in het mooie Maastricht, ligt het kleinste chocoladefabriekje van de wereld. Hier maken Arnout Kors en Monique Korenhof, op ambachtelijke...

Aardbeientaart met vlierbloesem

In mei en juni staat de vlier volop in bloei. Een mooi moment om met deze aardbeientaart met vlierbloesem aan de slag te gaan! Lees...

Bak in november mee met Stichting Hartekind

Stichting Hartekind, de stichting voor kinderen met een aangeboren hartafwijking gaat de gehele maand november bakken tijdens het evenement Hartekind Bakt. Dit om geld...
Bakken op Readly

MjamTaart op Readly

MjamTaart en Readly, wat een heerlijke combinatie! Als je de Readly app nog niet kent, je kan ermee toegang krijgen tot wel meer dan...
betterbaking.nl

Nu live: Betterbaking.nl

Alle bakfans opgelet: het nieuwe bakplatform www.betterbaking.nl is LIVE. Powered by Kenwood! Leer de beste baktechnieken van Hans Spitsbaard, doe inspiratie op, en deel...

Workshops MjamTaart Cake & Bake Experience

In het “Kenwood bakt met Hans” theater kun je onder begeleiding van Hans Spitsbaard, winnaar Heel Holland Bakt 2017, aan de slag in de...
welkomstgeschenk

Nieuw welkomstgeschenk: ‘Heel Holland bakt winnaarsboek 2017’

Het welkomstgeschenk is uitverkocht. Je kunt het niet meer ontvangen bij een abonnement. Neem een print+online abonnement op MjamTaart en ontvang het boek 'Heel Holland...

Volg ons op social media

28,464FansLike
2,529VolgersVolg
721VolgersVolg
2,430AbonneesAbonneer