Nougat!

Lieve lezers van MjamTaart! Een poosje geleden is het alweer, dat ik heb geblogd. Ik moet ook zeggen, de tijd is om voordat je het...
Gemma

Ksenia Penkina over de moulds van Silikomart

Mini-interview met pastry chef Ksenia Penkina: What is most important for working with mirror glaze? "Two things. Firstly, you should learn how to feel it. Thats...

Little Love chocolade

Ontdek de liefdevolle repen van Little Love chocolade Little Love is de bewuste chocolade die zorgt voor een blij lijf en een feest in je...
Crea college

MjamTaart bij Crea College

Crea College is hét workshopevent voor iedereen die zijn creatieve vaardigheden naar een hoger level wil tillen! Een dag vol creativiteit! Volg één van...

Workshops MjamTaart Cake & Bake Experience

In het “Kenwood bakt met Hans” theater kun je onder begeleiding van Hans Spitsbaard, winnaar Heel Holland Bakt 2017, aan de slag in de...

Broodjes uit eigen oven

Deze pistoletjes met basilicum, walnoten en kaas hebben eigenlijk geen beleg meer nodig, hoogstens een beetje boter. Bak je liever zoet brood? Ga dan...

Communie 2018

De Eerste Heilige Communie Hier in het zuiden is het nog heel gewoon om de Eerste Heilige Communie te doen. Het was een aantal jaren...

Thuisbakkers zamelen geld in voor bak-opleiding kansarmen in Oeganda

Precies een jaar geleden, september 2019, startte de nog jonge stichting ThuisbakkersPunt met geld inzamelen voor (thuis)bakkers in ontwikkelingslanden. ThuisbakkersPunt is een verzamelplaats van...

Pizza breekbrood

Dit goedgevulde breekbrood vindt iedereen lekker. Je kunt het maken met een zelfgebakken brood of kies voor de snellere optie en gebruik een vloerbrood...
Ruby

Nieuw: Roze chocolade robijn

Goed nieuws voor chocoladelovers, liefhebbers van roze en iedereen die houdt van alles wat schittert! Nu is er na pure, melk- en witte chocolade...

Volg ons op social media

28,464FansLike
2,529VolgersVolg
721VolgersVolg
2,430AbonneesAbonneer