Rozijnen-oliebollen
Elke keer wanneer een jaar eindigt terwijl een ander op het punt staat te beginnen zit ik er mee: het oudejaarsconflict. Op zich vind...
Zomerse kasteeltaart
Door Romilda Fraterman- Dit is de vorm die ik heb gebruikt. Ik heb beslag gemaakt voor een vorm van 30 cm. Na de oven heb...
M&M gravity cake
Door Romilda Fraterman - Even wat informatie verzamelt via het internet en tijdschriften en aan de slag gegaan! Ik heb voor de basis een chocolade...
Lego cupcakes
Door Bianca Smeets - Mijn zoon oefent voor zijn spreekbeurt. Het gaat over de geschiedenis van Lego. Als Legoliefhebber is het onderwerp hem op het...
Test – ‘Sugar modelling paste’ van Squires Kitchen
Door Linda Stolk - Tijd voor een kleine test. Met een verjaardagstaart in het vooruitzicht waarbij geboetseerd diende te worden kon ik heerlijk een...
Taartenenzoo
Lieve lezers van MjamTaart!
Het is even een poosje wat stiller geweest aan mijn kant. Ik heb intussen even heerlijk vakantie gehad en daarnaast nam...
Niet stil gezeten op bakgebied. Een terugblik.
OMG, is het écht zo lang geleden dat ik wat geschreven heb? Blijkbaar dus. Ik schaam me diep, want ik heb toch ook niet...
Aardbei gebakjes, een heerlijke vlaai workshop en een speciale nominatie
Lieve volgers van Mjamtaart!
Afgelopen weken heb heerlijk kunnen genieten van de vakantie. Even een moment van bijkomen, stilstaan en genieten van de kleine dingen...
Een dagje Phantasialand en lekkere recepten in het Eten magazine van...
Lieve volgers van Mjamtaart,
Afgelopen weekend ben ik een dagje weg geweest naar pretpark Phantasialand. Dit pretpark zit gevestigd in Duitsland en is een van...
Verrast met leuke producten om uit te proberen
Door de redactie van Mjamtaart werd ik verrast met een aantal leuke producten/spulletjes die ik mocht uit gaan proberen. Een paar merken zoals: Renshaw fondant,...