Cake donuts, zomers bloemetje en Bastogne mousse
Door Romilda Fraterman - Het was niet echt "bak weer", maar ik heb mij toch nog kunnen vermaken met wat kleine dingetjes!
Zo heb ik deze...
Ruffle taart
Door Romilda Fraterman - Lieve lezers van MjamTaart, ik heb weer een drukke week achter de rug! Om te beginnen met de wedstrijd 'Heel...
Verslag MjamTaart Cake & Bake Experience 2019
Lieve lezers van MjamTaart,
Vandaag een verslag van de MjamTaart Cake & Bake Experience in de Broodfabriek in Rijswijk afgelopen 30 en 31 maart 2019!...
Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen en lekkere dingen
Lieve lezers van MjamTaart,
Allereerst, al is het wat laat, de beste wensen en veel gezondheid, liefde en geluk voor iedereen! Dat het maar weer...
Autumn Colla
Door Romilda Fraterman - Een paar weken terug had ik de eer te mogen deelnemen aan de 'Autumn Collaboration'. Dit is een 'besloten' groep van...
Prinses Sofiataart
Door Miranda Hoogeveen - Ik ben vast niet de enige taartenbakster die elke keer als ze een bestelling krijgt denkt; ik ga hier weer...
Halloween collaboration 2017
Er kwam een hele poos geleden de mogelijkheid om deel te nemen aan een collaboratie voorbij op Facebook. Het was ergens begin september. Ik...
Winnaar A Christmas Story Contest en sjieke mannequin met wafer paper
Lieve lezers van MjamTaart!
Ik wil jullie mijn mannequin van fondant en wafer paper showen. De blaadjes en bloemetjes zijn met de hand getekend en...
Hoe maak ik (chocolade) botercrème?
Door Kirsten Beukering- Benodigdheden voor (chocolade) botercrème:
60 gr gepasteuriseerd eiwit
100 gr suiker, mag gewone suiker zijn
225 gr boter
smaakstof (bijvoorbeeld vanille)
Ik maak een grote hoeveelheid...
Popeye 3D cake, Miniontaart en leuke hebbedingen
Lieve lezers van MjamTaart,
Wat heb ik mij weer lekker vermaakt afgelopen weken!
Ik heb mij namelijk bezig gehouden met o.a deze stoere Popeye 3D cake....