Home Blogs Pagina 12

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Boetseren, bakken en decoreren

Lieve lezers van MjamTaart! Ik heb laatst een lief meisje geboetseerd van fondant. Nu is boetseren nooit mijn sterkste kant geweest, maar ik moet toegeven, dat...

Zwitserse room

In maart maakte ik een taart die o.a. gevuld was met Zwitserse room. Die maak ik from scratch en is zo ontzettend lekker. Als...

Een paaswerkstuk

Inmiddels een paar maanden geleden besloot ik om mee te doen met een collaboration. Een samenwerking van een aantal taartdecorateurs om rondom een thema...

Trotse bezitter van de Kenwood Chef Titanium

Ik ontving ook de lasagnemaker die me erg handig lijkt voor het dun uitrollen van marsepein en fondant, maar ik heb hem eerst getest...

Weer aan de bak met de Kenwood Chef

Sjonge wat kan een mens het af en toe druk hebben, zo denk je even een paar daagjes vrij te hebben en zo heb...

Verrast met leuke producten om uit te proberen

Door de redactie van Mjamtaart werd ik verrast met een aantal leuke producten/spulletjes die ik mocht uit gaan proberen. Een paar merken zoals: Renshaw fondant,...

Grappig schaapje

Door Romilda Fraterman – Deze keer een leuke tutorial om dit grappige schaapje te maken! Begin met het kneden van een bolletje huidkleurige fondant en kneed...
ovenloos

Ovenloos

In januari zijn er binnen ons gezin en familie geen verjaardagen. Geen feestjes, geen gebak! Tja, dan heb je het als bakliefhebster best wel...
an oefent met haar nieuwe keukenmachine

An oefent met haar nieuwe Kenwood keukenvriend :)

Door An den Hollander – Afgelopen tijd weer veel gedaan met mijn nieuwe keukenvriend, en alles een beetje uitgeprobeerd en ik moet zeggen de...
woezel en pip

Eerste blog van 2017!

Mijn eerste blog voor het nieuwe jaar! Voor mij een jaar vol creatieve en lekkere baksels die ik weer wil gaan bakken, ik heb...