Boetseren, bakken en decoreren
Lieve lezers van MjamTaart!
Ik heb laatst een lief meisje geboetseerd van fondant. Nu is boetseren nooit mijn sterkste kant geweest, maar ik moet toegeven, dat...
Zwitserse room
In maart maakte ik een taart die o.a. gevuld was met Zwitserse room. Die maak ik from scratch en is zo ontzettend lekker. Als...
Een paaswerkstuk
Inmiddels een paar maanden geleden besloot ik om mee te doen met een collaboration. Een samenwerking van een aantal taartdecorateurs om rondom een thema...
Trotse bezitter van de Kenwood Chef Titanium
Ik ontving ook de lasagnemaker die me erg handig lijkt voor het dun uitrollen van marsepein en fondant, maar ik heb hem eerst getest...
Weer aan de bak met de Kenwood Chef
Sjonge wat kan een mens het af en toe druk hebben, zo denk je even een paar daagjes vrij te hebben en zo heb...
Verrast met leuke producten om uit te proberen
Door de redactie van Mjamtaart werd ik verrast met een aantal leuke producten/spulletjes die ik mocht uit gaan proberen. Een paar merken zoals: Renshaw fondant,...
Grappig schaapje
Door Romilda Fraterman – Deze keer een leuke tutorial om dit grappige schaapje te maken! Begin met het kneden van een bolletje huidkleurige fondant en kneed...
Ovenloos
In januari zijn er binnen ons gezin en familie geen verjaardagen. Geen feestjes, geen gebak! Tja, dan heb je het als bakliefhebster best wel...
An oefent met haar nieuwe Kenwood keukenvriend :)
Door An den Hollander – Afgelopen tijd weer veel gedaan met mijn nieuwe keukenvriend, en alles een beetje uitgeprobeerd en ik moet zeggen de...
Eerste blog van 2017!
Mijn eerste blog voor het nieuwe jaar! Voor mij een jaar vol creatieve en lekkere baksels die ik weer wil gaan bakken, ik heb...