Bakouders gevraagd!
Door Bianca Smeets- Bakouders gevraagd! Ik voelde me aangesproken. Dus ik heb het strookje onder aan de brief ingevuld en meegegeven aan mijn dochter. Nu...
Kroontjes van Isomalt
Door Kirsten Beukering- De Isomalt laat ik in een pannetje warm worden en smelten, dan wacht ik even totdat er geen luchtbelletjes meer te...
Blueberry cream cheese pudding
Door Romilda Fraterman- Benodigdheden voor een overheerlijk 'Blueberry cream cheese pudding':
3 niet afgebakken croissants
125 g blauwe bessen (of frambozen)
200 g roomkaas
2 eieren
100 g suiker
250...
Hoe maak ik (chocolade) botercrème?
Door Kirsten Beukering- Benodigdheden voor (chocolade) botercrème:
60 gr gepasteuriseerd eiwit
100 gr suiker, mag gewone suiker zijn
225 gr boter
smaakstof (bijvoorbeeld vanille)
Ik maak een grote hoeveelheid...
Griezelig lekkere cupcakes!
Door Bianca Smeets- Normaal wil je niet dat je baksel er eng uitziet, want dan noem je het “mislukt”. Maar met Halloween màg het...
Bruidstaart
Door Miranda Hoogeveen- Ik denk mee over hun ideeën, kom met nieuwe ideeën en met nog meer opties. Ik maak het voor het bruidspaar...
Slagroomtaart
Door Romilda Fraterman- Daarboven op de andere helft van de cake. De zijkanten zijn afgesmeerd met slagroom en ik heb er nougatine op gedaan. De...
De perfecte taartenstandaard
Door Miranda Hoogeveen- Mijn meest gebruikte witte taartenstandaard vertoond inmiddels enige gebruikerssporen; er zijn een paar flinke stukken af! Nou zet ik deze zo neer...
Mega cupcake / smashtaart
Door Romilda Fraterman- Omdat het voor een meisje was; besloot ik rozen te leren spuiten voor op de cupcake. Dit heb ik gedaan door YouTube filmpjes...
Frozentaart
Door Romilda Fraterman - Ik heb van te voren de kleurtjes al in gedachten genomen en uitgezocht en ik had ik mijn kast nog wat...