Sinterklaasschnitt met speculoos crème
Door Romilda Fraterman - Afgelopen maand heb ik een cursus gedaan voor een Sinterklaasschnitt maken met speculoos crème. Het was voor mij niet echt iets...
Taartstress & Stresstaart
Door Monique Wijkstra - Maar ik doe het iedere keer eigenlijk weer... Op het laatste moment aan een bestelde taart beginnen. Niet omdat ik...
He or she?
Door Miranda Hoogeveen- Deze week kreeg ik een mailtje met de vraag of ik een Gender Reveal taart wilde bakken. Op maandagochtend hadden paps en...
Rocky Road en organiseren
Door Romilda Fraterman - De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest in de keuken met organiseren. Ik werd er zo moe van steeds...
Nordic Ware bakvorm
Door Romilda Fraterman – Deze weken heb ik weer wat tijd gevonden om te bakken, dus kon ik mijn nieuw gekochte bakvorm testen: een...
Koekjes bakken
Door Linda Stolk- Druilerig weer, de lente is nog in geen velden of wegen te bekennen en zoonlief neemt vanmiddag een vriendje mee uit...
Weekendje Alan en Ellen – workshop
Door Kirsten Beukering - Meestal maak ik van een weekend workshop een uitje met hotelletje en gezelligheid. Nu ook weer. De workshop werd door Ellen's...
Heel Noord Limburg Bakt
Door Romilda Fraterman - Ik heb mij aangemeld voor de voorrondes van Heel Noord Limburg Bakt! De bedoeling is dat ik een appeltaart bak die...
Prinses Sofiataart
Door Miranda Hoogeveen - Ik ben vast niet de enige taartenbakster die elke keer als ze een bestelling krijgt denkt; ik ga hier weer...
Lego cupcakes
Door Bianca Smeets - Mijn zoon oefent voor zijn spreekbeurt. Het gaat over de geschiedenis van Lego. Als Legoliefhebber is het onderwerp hem op het...