Stoere taarten
Eerlijk gezegd vind ik dat eigenlijk ook, maar dan in de goede zin van het woord. Het is lekker getut met mooie spulletjes; vormpjes,...
Panna cotta en chocolade fudge
Door Romilda Fraterman- Zelfs de ventilator kon het niet meer aan, deze hittegolf! Omdat de drang naar bakken toch blijft heb ik mij bezig gehouden...
Doordromen
Na een half jaar en zes redelijk gelukte exemplaren – vond ik toen ;-) – ging ik een keer naar een workshop. Ik vond...
Goede voornemens
Diep van binnen ben ik geen voorstander van het hebben van goede voornemens met de start van het nieuwe jaar. Het valt voor mij...
Flashback
Het gebeurde op een dinsdagochtend, ergens rond de klok van half elf toen ik - als orderpikker van Neerlands grootste telecombedrijf - tussen de...
Kerst en heel veel lekkers en nieuws!
Lieve volgers,
Over twee dagen is het alweer Oud & Nieuw, wat is het toch weer snel gegaan. Voor velen een moeilijk en zwaar jaar,...
Voor mij geen Bumba meer
Maar dat is zakelijk gezien niet zo handig. Want ik hoef er niet van rond te komen, ik heb een baan voor vier dagen...
Autumn Collaboration
Een paar weken terug had ik de eer te mogen deelnemen aan de ‘Autumm Collaboration’. Dit is een ‘besloten’ groep van hobby- en professionele baksters die...
Eigen schuld
Tussen de eenentwintig en vijftig zitten, ook al zijn dat heel wat jaren, geen noemenswaardige getallen. Oké, je zou iets kunnen zeggen als ‘dirty...
Interview The Great British Cake Decorator
Lieve lezers van MjamTaart!
Voor iedereen nog de allerbeste wensen en een heel mooi, gezond en voorspoedig 2018!
Op 30 december viel er leuke post op...