Home Blogs Pagina 22

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Pien Punt

Kerst en heel veel lekkers en nieuws!

Lieve volgers, Over twee dagen is het alweer Oud & Nieuw, wat is het toch weer snel gegaan. Voor velen een moeilijk en zwaar jaar,...
Pien Punt

Heerlijke chocoladetaart, donuts, 3D-taart en confetti-pannenkoekjes (met recept!)

Lieve lezers van MjamTaart, Een hele hoop leuke dingen heb ik weer om met jullie te delen, dus ga er maar eens lekker voor zitten!...

In de top 10 van de Great British Cake Decorator 2017...

Afgelopen juni kon je je inschrijven voor de Great British Cake Decorator competition. Ik heb na even twijfelen een gokje gewaagd en mijn taart...
Orka

Orka taart

Door Romilda Fraterman - Ik heb een orka taart/cake gemaakt en wil deze graag met jullie delen! Je begint met een basis cake. Deze snij en...

Valentijn en bakken voor Kika

Lieve lezers van Mjam taart! Het is Valentijnsdag! Om hiervoor in de stemming te komen heb ik heerlijke Valentijn-pindarotsjes gemaakt, van melkchocolade en bestrooid met...

All-star Student Certificaat

Eind 2017 begon ik aan mijn eerste cursus op taartgebied ooit, nadat ik al enige jaren mezelf diverse technieken eigen probeerde te maken, wat...

Marshmallows, 3D-taarten en wedstrijden!

Lieve volgers van MjamTaart, Het is alweer een poosje geleden dat ik voor jullie heb geblogd. En intussen is er weer veel lekkers gebakken! Ik...

Experimenteren met dennenappels: likeur en honing (+ recepten)

Lieve volgers van MjamTaart, De maanden juni en juli zijn de maanden om verse groene dennenappels te gebruiken voor heerlijke bijzondere recepten. Je kunt ze...
Proefcolumn

Proefcolumn

Mijn naam is Judy Griep. Van de nu 34 jaar dat ik hier ben, leef ik 2,5 jaar taart! In die 2,5 jaar heb...

Rabarber-aardbeienvlaai

In de vorige blog over mijn Wilton-avontuur, schreef ik dat ik pas een heerlijke rabarber-aardbeienvlaai had gemaakt. Ik zou het recept met jullie delen....