Home Blogs Pagina 5

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Pien Punt

Fruit konfijten, bloem van snoeppapier en meer lekkers, inclusief 2 recepten!

                  Lieve lezers van MjamTaart, Hierbij weer een heerlijk blog met allerlei lekkers en 2 recepten! Laat ik allereerst beginnen met de tutorial van een zalige...
Pien Punt

Chocolade enzo…

Lieve lezers van MjamTaart, De dagen tot de MjamTaart Cake & Bake Experience 2020 worden afgeteld, en ik ben dan ook druk bezig met alle...

Vegan meringue en taart!

Lieve lezers van MjamTaart, Het einde van januari is alweer bijna in zicht, en ook deze maand heb ik natuurlijk weer lekkere dingen gebakken en...

Een terugblik op 2019 en leuke nieuwtjes voor het nieuwe jaar!

Lieve lezers van MjamTaart, Het einde van het jaar is al weer in zicht. Over 7 dagen is het alweer 2020! Ik kijk terug op...

Uitslag vlaai wedstrijd, Piens Rotsjescollectie en meer!

Lieve lezers van MjamTaart! Ik zal beginnen met de uitslag van de allerlekkerste vlaai van Limburg. Niet de eerste, maar toch geëindigd op de 11e...

Van bruidstaart tot courgettecake

Inmiddels heeft de herfst zijn intrede gedaan en kunnen we terugkijken op een mooie, warme zomer. Soms een beetje té warm, zeker als je...

De allerlekkerste appelvlaai, uitdagende cupcakes en meer

Lieve lezers van MjamTaart! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stuk voor jullie heb geschreven. Het waren drukke weken, warme dagen en...
Cake Box

Lekker bakken!

Lieve lezers van MjamTaart! Een poosje geleden is het alweer dat ik voor jullie heb geblogd. Vele hete zomerdagen hebben we de afgelopen tijd mogen...

Rabarber-aardbeienvlaai

In de vorige blog over mijn Wilton-avontuur, schreef ik dat ik pas een heerlijke rabarber-aardbeienvlaai had gemaakt. Ik zou het recept met jullie delen....

All-star Student Certificaat

Eind 2017 begon ik aan mijn eerste cursus op taartgebied ooit, nadat ik al enige jaren mezelf diverse technieken eigen probeerde te maken, wat...