Wat is een ‘klein prijsje’?
Zelf kan ik alleen spreken over de branche waarin ik zelf werkzaam ben. Ik neem de mensen die een taart willen hebben voor het...
Moorkoppen
Natuurlijk gewoon vanwege een verjaardag, maar ook wel eens omdat er een zoveelste donateur was binnengehaald, of omdat de verkoop van artikelen explosief gestegen...
Great British Bake Off en Heel Holland Bakt
Door Michelle de Koning- Het praten over bakken, over taarten en koekjes; de historische filmpjes; de grapjes; het quasi bakken-net-niet-serieus-nemen; ik vind het allemaal...
Malika’s ervaring met de Kenwood Chef Titanium
Door Malika Bihimeden – De datum stond al een tijdje in mijn agenda genoteerd, ook al was de kans dat ik het zou vergeten...
Kusje erop…
Slank is alles - als je stevig gebouwd bent - terwijl hele slanke mensen soms akelig veel moeite moeten doen om wat vlees op de...
Niet stil gezeten op bakgebied. Een terugblik.
OMG, is het écht zo lang geleden dat ik wat geschreven heb? Blijkbaar dus. Ik schaam me diep, want ik heb toch ook niet...
All-star Student Certificaat
Eind 2017 begon ik aan mijn eerste cursus op taartgebied ooit, nadat ik al enige jaren mezelf diverse technieken eigen probeerde te maken, wat...
Test – ‘Sugar modelling paste’ van Squires Kitchen
Door Linda Stolk - Tijd voor een kleine test. Met een verjaardagstaart in het vooruitzicht waarbij geboetseerd diende te worden kon ik heerlijk een...
Jelly Art
Lieve volgers van Mjamtaart!
Wat al lang op mijn to do lijstje stond is eens een keertje Jelly Art te maken. Online zie je hier...
Perenroosjes
Door Romilda Fraterman - Allereerst allemaal een heel goed en gezond Nieuwjaar, dat er nog maar vele bakkunsten mogen volgen!
Laatst heb ik mij vermaakt...