Home Blogs Pagina 14

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Sweettable

Wat is een ‘klein prijsje’?

Zelf kan ik alleen spreken over de branche waarin ik zelf werkzaam ben. Ik neem de mensen die een taart willen hebben voor het...
Patricia

Moorkoppen

Natuurlijk gewoon vanwege een verjaardag, maar ook wel eens omdat er een zoveelste donateur was binnengehaald, of omdat de verkoop van artikelen explosief gestegen...
bakt

Great British Bake Off en Heel Holland Bakt

Door Michelle de Koning- Het praten over bakken, over taarten en koekjes; de historische filmpjes; de grapjes; het quasi bakken-net-niet-serieus-nemen; ik vind het allemaal...
malika's evaring met kenwood keukenmachine

Malika’s ervaring met de Kenwood Chef Titanium

Door Malika Bihimeden – De datum stond al een tijdje in mijn agenda genoteerd, ook al was de kans dat ik het zou vergeten...
Patricia

Kusje erop…

Slank is alles - als je stevig gebouwd bent - terwijl hele slanke mensen soms akelig veel moeite moeten doen om wat vlees op de...

Niet stil gezeten op bakgebied. Een terugblik.

OMG, is het écht zo lang geleden dat ik wat geschreven heb? Blijkbaar dus. Ik schaam me diep, want ik heb toch ook niet...

All-star Student Certificaat

Eind 2017 begon ik aan mijn eerste cursus op taartgebied ooit, nadat ik al enige jaren mezelf diverse technieken eigen probeerde te maken, wat...
Linda Stolk

Test – ‘Sugar modelling paste’ van Squires Kitchen

Door Linda Stolk -  Tijd voor een kleine test. Met een verjaardagstaart in het vooruitzicht waarbij geboetseerd diende te worden kon ik heerlijk een...

Jelly Art

Lieve volgers van Mjamtaart! Wat al lang op mijn to do lijstje stond is eens een keertje Jelly Art te maken. Online zie je hier...
perenroosjes

Perenroosjes

Door Romilda Fraterman - Allereerst allemaal een heel goed en gezond Nieuwjaar, dat er nog maar vele bakkunsten mogen volgen! Laatst heb ik mij vermaakt...