Home Blogs Pagina 23

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Pien Punt

Airbrush, stoofpeerchipjes en meer!

Lieve lezers van MjamTaart, Het is inmiddels alweer ruim een maand geleden dat ik voor jullie heb geblogd. De tijd vliegt voorbij, en op de...

Marshmallows, 3D-taarten en wedstrijden!

Lieve volgers van MjamTaart, Het is alweer een poosje geleden dat ik voor jullie heb geblogd. En intussen is er weer veel lekkers gebakken! Ik...

Bakboek Taartenenzoo

Lieve volgers van Mjamtaart! De echt trouwe volgers weten dat ik een tijdje terug een eigen boek heb uitgebracht. Deze heb ik onlangs helemaal opgefrist:...

Cartoon cake tutorial!

Lieve volgers van Mjamtaart, Cartooncakes zijn momenteel helemaal in, een ware trend. Ook mij leek het leuk er eens een te maken, en deze wilde...

Eet Wat Je Wilt Dag

Eet wat je wilt dag! Probeer jij soms gezond te eten, maar gaat dat toch weer over naar ongezond? Of eet je juist vaak gezond,...

Zelf granola maken + aardbeiensoep met muntolie

Lieve lezers van MjamTaart, In deze blog ga je een simpel recept terug vinden om zelf granola te maken en lees je hoe je een...

3D teddybeertaart

Lieve volgers van Mjamtaart, Afgelopen week hebben we massaal Koningsdag mogen vieren, wat een feest! Hebben jullie nog wat gebakken voor deze dag? Speciaal voor...

Wedstrijden en heel veel lekkers!

Lieve volgers van MjamTaart, Het is alweer december, de maand van Sinterklaas, Kerst, familie en cadeautjes. De dagen worden koud, en het is al vroeg...

Foodfotografie, Ruby frambozen cake en een heerlijk hartig recept!

Lieve volgers van MjamTaart, Een lekker gerecht, mooie taart of gebak zo fotograferen dat je er meteen zin in krijgt: het is af en toe...

Pompoen vreugde

Pompoenvreugde Van pompoenzaadje tot gebak, dat dekt zo'n beetje de lading wel. Want de vreugde begon met één pompoenzaadje, die ik overigens niet zelf gezaaid...