Eetbaar kant met Martellato
De vorige keer schreef ik al dat ik hoopte in deze drukke decembermaand nog tijd te vinden om verder te gaan met de verrassingsdoos....
Metamorfose van een cupcakeje
Gisteren bakte ik wat cupcakes, om mijn kinderen wat lekkers mee naar school te kunnen geven. Gewoon naturel, zonder toef, zonder vulling... gewoon een...
Heel Noord Limburg Bakt
Door Romilda Fraterman - Ik heb mij aangemeld voor de voorrondes van Heel Noord Limburg Bakt! De bedoeling is dat ik een appeltaart bak die...
Sugarlips Cakes
Na de vuurdoop van mijn allereerste blogpost op MjamTaart!, bedankt overigens voor al jullie lieve reacties, wil ik jullie kennis laten maken met Tammy...
PME Sugar Flowers
Vorig jaar in april schreef ik al eens dat ik me altijd al voorgenomen heb om ook eens een cursus te volgen op taartgebied....
How to Summer Coconut cake
Door Romilda Fraterman - Dit keer een how to 'Summer Coconut' cake, hmmmm!
We beginnen met 3 cakes: twee bolvormen en 1 ronde van 20...
Moederdag met rabarber en aardbei
Het is weer de tijd van rabarber. Wat is dat toch een fantastische groente, zo veelzijdig. Het is inderdaad een groente, al wordt het...
Ovenloos
In januari zijn er binnen ons gezin en familie geen verjaardagen. Geen feestjes, geen gebak! Tja, dan heb je het als bakliefhebster best wel...
Chocolade sinaasappel cake
Deze keer neem ik jullie in mijn blog mee naar een heerlijke cake met chocolade en sinaasappel. Ik hoop dat ik jullie kan betoveren...
Van bruidstaart tot courgettecake
Inmiddels heeft de herfst zijn intrede gedaan en kunnen we terugkijken op een mooie, warme zomer. Soms een beetje té warm, zeker als je...