Deelname ACADA en leuke kindertraktatie
Lieve lezers van MjamTaart!
Het regent pijpenstelen terwijl ik dit typ, en de mussen vallen hier bijna van het dak door de extreme warmte. Met...
Kenwood Keukenmachine
Door An den Hollander - Weer even een kleine update over mij en mijn Kenwood Chef. Ik gebruik hem eigenlijk het meest om botercreme...
Interviews met passie
Ik interviewde ondertussen al heel wat mensen voor MjamTaart! en elke keer kom ik er heel blij en vol met plannen en ideeën vandaan....
Mega cupcake / smashtaart
Door Romilda Fraterman- Omdat het voor een meisje was; besloot ik rozen te leren spuiten voor op de cupcake. Dit heb ik gedaan door YouTube filmpjes...
Taart en Trends beurs 2017
Lieve lezers van Mjamtaart!
Afgelopen vrijdag en zaterdag was het het weekend van de Taart en Trends beurs. Wellicht zijn sommige van jullie ook geweest....
Kroontjes van Isomalt
Door Kirsten Beukering- De Isomalt laat ik in een pannetje warm worden en smelten, dan wacht ik even totdat er geen luchtbelletjes meer te...
Winters Genot
Zo vlak voor de Kerst, vol van alle voorbereidingen die daarbij horen, maakte ik een paar over-the-top cupcakes die doen denken aan een beker...
Oktoberfest taart
Ik ben zo’n bak-grage ouder. Ik kreeg het thema te horen, maar moest wel beloven om het geheim te houden, want het thema zou...
Zomerse kasteeltaart
Door Romilda Fraterman- Dit is de vorm die ik heb gebruikt. Ik heb beslag gemaakt voor een vorm van 30 cm. Na de oven heb...
Kelvin Chua
Gisteren mocht ik een bezoek brengen aan het Cake Atelier in Lelystad voor de masterclass van Kelvin Chua. Hij was deze week bij hen op...