Even voorstellen: Romilda Fraterman
Door Romilda Fraterman- Ik ben Romilda, een gezellige, getrouwde vrouw van 28.
In het dagelijks leven ben ik parttime aan het werk als receptioniste en...
Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen en lekkere dingen
Lieve lezers van MjamTaart,
Allereerst, al is het wat laat, de beste wensen en veel gezondheid, liefde en geluk voor iedereen! Dat het maar weer...
Winters Genot
Zo vlak voor de Kerst, vol van alle voorbereidingen die daarbij horen, maakte ik een paar over-the-top cupcakes die doen denken aan een beker...
Een maand vol publicaties en een overheerlijk recept
Lieve lezers van Mjamtaart,
Het is alweer oktober, de herfst is aangebroken, de meeste vakanties zijn achter de rug, en het "normale"leven is bij de...
Stilstand is achteruitgang
Het kan komen doordat we zelf dit handhaven door eigenlijk heel bescheiden te zijn in onze bezigheid: ‘bedrijfJE’. Het kan komen doordat we als...
Oeps… Daar ga ik…
Toen ik met taart maken begon dacht ik: “Ik bestel al drie jaar een mooie en bijzondere taart voor Joëlle, maar die taarten zijn...
Weer aan de bak met de Kenwood Chef
Sjonge wat kan een mens het af en toe druk hebben, zo denk je even een paar daagjes vrij te hebben en zo heb...
Uitslag vlaai wedstrijd, Piens Rotsjescollectie en meer!
Lieve lezers van MjamTaart!
Ik zal beginnen met de uitslag van de allerlekkerste vlaai van Limburg. Niet de eerste, maar toch geëindigd op de 11e...
Rozijnen-oliebollen
Elke keer wanneer een jaar eindigt terwijl een ander op het punt staat te beginnen zit ik er mee: het oudejaarsconflict. Op zich vind...
Heel Noord Limburg Bakt
Door Romilda Fraterman - Ik heb mij aangemeld voor de voorrondes van Heel Noord Limburg Bakt! De bedoeling is dat ik een appeltaart bak die...