Home Blogs Pagina 9

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

Grappig schaapje

Door Romilda Fraterman – Deze keer een leuke tutorial om dit grappige schaapje te maken! Begin met het kneden van een bolletje huidkleurige fondant en kneed...

M&M gravity cake

Door Romilda Fraterman - Even wat informatie verzamelt via het internet en tijdschriften en aan de slag gegaan! Ik heb voor de basis een chocolade...
Kenwood-Major

Malika Bihimeden, winnares Kenwood actie!

“Ik ben blij je te kunnen feliciteren, want uit honderden inzendingen is jouw naam als een van de drie winnaars tevoorschijn gekomen!” Zo begon...
perenroosjes

Perenroosjes

Door Romilda Fraterman - Allereerst allemaal een heel goed en gezond Nieuwjaar, dat er nog maar vele bakkunsten mogen volgen! Laatst heb ik mij vermaakt...

Rijstevlaai met slagroom en chocoladeschaafsel

Dit moet ik toch even met jullie delen. Zo lekker! Hier in Limburg is de rijstevlaai algemeen goed, niet weg te denken op verjaardagsfeestjes....

Zoeter dan zoet

Het is al weer even geleden, de MjamTaart Cake & Bake Experience in Rijswijk. Ik geloof dat het een jaar geleden was dat ik...

Nieuwe dingen uitproberen + een hartig recept!

Lieve volgers van MjamTaart, Een tijdje geleden is het alweer, dat ik voor jullie heb geblogd. De dagen vliegen voorbij!  Ik heb afgelopen dagen vele,...
choco bom

Choco bom met glans

Het was weer eens zover: zowel de schrijf- als de bakkriebels gierden door mijn aderen, mijn hoofd zat vol met ideeën en er was...
Skittles-cake

Twix Teckels en Skittles Cupcakes

Door Romilda Fraterman - Dus heb ik mij zoet gehouden door Twix teckels te maken! Dit zijn teckels gemaakt van Twix repen en wat...
Pien Punt

Wedstrijden en taart!

Lieve lezers van Mjamtaart! Wat gaan de dagen toch hard voorbij! In de aanloop voor de Cake & Bake Experience in maart zijn nog een hoop...