10X Zoet & hartig High Tea
Presenteer je high tea lekkernijen op een etagère en eet van beneden naar boven. Begin met hartig en eindig met zoet. Een high tea...
Royal sweet table
Niet alleen het maken, ook het voorbereiden en presenteren van een sweet table kost tijd. Aan de slag met de tips & tricks van...
Communie 2018
De Eerste Heilige Communie
Hier in het zuiden is het nog heel gewoon om de Eerste Heilige Communie te doen. Het was een aantal jaren...
Bakrecepten
Op zoek naar overheerlijke bakrecepten? MjamTaart heeft ontelbaar veel bakrecepten op haar website en in haar magazine!
Voor overheerlijke bakrecepten ben je aan het juiste...
Eetbare bloemen-cake
Lieve lezers van MjamTaart!
Hier weer een heerlijk blog vanuit het zonnige Limburg. Al een paar weken teisteren hoge temperaturen ons land. Voor ons bakkers...
Rustic Wood herfsttaart tutorial
In MjamTaart 51 maken we een heerlijke herfsttaart. Er is zoveel te zien op deze taart…. Van lieve vogeltjes tot prachtige herten en van pompoenen...
Ksenia Penkina over de moulds van Silikomart
Mini-interview met pastry chef Ksenia Penkina:
What is most important for working with mirror glaze?
"Two things. Firstly, you should learn how to feel it. Thats...
Icing Smiles
Tineke Hendrikse, voorzitter Icing Smiles: "Toen wij met een klein groepje in Nederland aan de slag gingen met het Icing Smiles concept zoals dat...
Orchidee van Renshaw Petal Paste
Marc Suárez, cake designer bij Le Doux Collage: "Een van de mooiste dingen om te maken zijn suiker bloemen. Boeketten, bloemstukken voor bruidstaarten of...
Column Arnout Kors: Chocolade & wijn
Gelegen aan het Pieterpad, in het mooie Maastricht, ligt het kleinste chocoladefabriekje van de wereld. Hier maken Arnout Kors en Monique Korenhof, op ambachtelijke...