Nieuw: online haakplatform Haakflix
Ben je naast bakken en koken ook gek op haken?
Nieuw van haakmagazine Aan de Haak is het online all-you-can-haakplatform Haakflix. Haakflix biedt je de...
CreaCollege: hét creatieve event voor jou!
Kun jij ook niet stilzitten en besteed jij al je vrije tijd aan jouw creatieve hobby of bakken?Breng jij dagen lang door opzoek naar...
Tempereren
Gelegen aan het Pieterpad, in het mooie Maastricht, ligt het kleinste chocoladefabriekje van de wereld. Hier maken Arnout Kors en Monique Korenhof, op ambachtelijke...
2-4 augustus: Festival der Zoete Verleidingen
Van vrijdag 2 t/m zondag 4 augustus wordt het Festival der Zoete Verleidingen gehouden in de tuin van de Sleenerhoeve in Sleen. Dit festival...
Panda’s van Oreo-koekjes
Een lieve knuffelbeer die mijmerend op zijn stok bamboe zit te kauwen, zo kennen we panda’s allemaal. Deze kleine pandaberen zijn minstens zo lief!
Lees...
Ksenia Penkina over de moulds van Silikomart
Mini-interview met pastry chef Ksenia Penkina:
What is most important for working with mirror glaze?
"Two things. Firstly, you should learn how to feel it. Thats...
Ballonnentaart met vlierbloesem
Deze beer ziet eruit alsof hij zo weg kan vliegen! Een feestelijke taart, die door de smaak van citroen en vlierbloesem perfect is voor...
Witte chocomoussecarré van Janneke Philippi
Deze witte chocomoussecarré is één van de favoriete desserts van kookboekenauteur en foodstyliste Janneke Philippi en komt uit haar nieuwste boek 'Desserts bij Janneke...
Kerst(bak)pakket van Baktotaal en Rutger van den Broek
Baktotaal heeft in samenwerking met Rutger van den Broek van Rutgerbakt.nl een ontzettend gaaf kerstpakket samengesteld. Van dit pakket gaat ieders bakkers hart sneller...
BACK! Het Duitse bakboek
Geniet jij in Duitsland ook altijd zo van het geweldige aanbod van Duitse bakkers en Konditoreien? Dat kun je nu allemaal zelf thuis maken....