Rustic Wood herfsttaart tutorial
In MjamTaart 51 maken we een heerlijke herfsttaart. Er is zoveel te zien op deze taart…. Van lieve vogeltjes tot prachtige herten en van pompoenen...
Poeder Pret
Gekleurde poedersuiker in de kleuren roze, blauw, oranje en geel. Gemaakt van 100% suiker en gekleurd met 100% natuurlijke kleurstoffen. 100% natuurlijk en ook...
The Sugar Academy Taartdecoratieopleidingen
Begin 3 of 4 september met het volgende hoofdstuk van je leven: een volledige jaaropleiding taartdecoreren.
Basics – taartdecoratieopleiding (ooor iedereen van beginners tot intermediates)
1...
Viola’s patisserie
Viola’s patisserie in Eindhoven nodigt mensen graag uit in eigen keuken, zoals de Italianen dat ook doen. De keuken is omringd met glas, zodat...
KreaDoe
Mooi zijn ze he? Voor sommige een 'eitje' om te maken en voor de ander een heel karwei. Wil je niks liever dan het...
Ksenia Penkina over de moulds van Silikomart
Mini-interview met pastry chef Ksenia Penkina:
What is most important for working with mirror glaze?
"Two things. Firstly, you should learn how to feel it. Thats...
Kouign-amann vouwwijze
De naam kouign-amann is afkomstig van de woorden voor cake (kouign) en boter (amann). Een heerlijk brooddeeg dat als bladerdeeg wordt verwerkt met veel...
Eetbare bloemen-cake
Lieve lezers van MjamTaart!
Hier weer een heerlijk blog vanuit het zonnige Limburg. Al een paar weken teisteren hoge temperaturen ons land. Voor ons bakkers...
Chantilly Crème
Zou je wat producten willen uitproberen om er over te schrijven? vroeg Patricia (hoofdredacteur van Mjam) me via de mail. Mijn hobby-bakkers-hart maakte een...
Communie 2018
De Eerste Heilige Communie
Hier in het zuiden is het nog heel gewoon om de Eerste Heilige Communie te doen. Het was een aantal jaren...