Home Blogs Pagina 16

Blogs

MjamTaart ziet haar website als een verlengstuk van het magazine met onbeperkte mogelijkheden. Daar waar het magazine niet meer dan een vooraf bepaald aantal pagina’s bevat, biedt de website eindeloos veel ruimte. Heerlijk om al die leuke stukken van onze columnisten/bloggers/enthousiaste lezers toch een plek te kunnen geven.

 

sinterklaasschnitt

Sinterklaasschnitt met speculoos crème

Door Romilda Fraterman - Afgelopen maand heb ik een cursus gedaan voor een Sinterklaasschnitt maken met speculoos crème. Het was voor mij niet echt iets...

Een paaswerkstuk

Inmiddels een paar maanden geleden besloot ik om mee te doen met een collaboration. Een samenwerking van een aantal taartdecorateurs om rondom een thema...
lego

Lego cupcakes

Door Bianca Smeets - Mijn zoon oefent voor zijn spreekbeurt. Het gaat over de geschiedenis van Lego. Als Legoliefhebber is het onderwerp hem op het...

Pruimenvlaai met port

Pruimenvlaai met Port. Een heerlijk stukje genot met een warme terugblik naar vorig oogstjaar. Afgelopen weekend was ik jarig en ik maak graag zelf...
gender

De ‘Gender’ en de ‘Naked’ cake!

Door Miranda Hoogeveen- Een leuk jong stel, zwanger van hun eerste kindje, kwam een dichte envelop brengen met daarin het briefje van de verloskundige...
perenroosjes

Perenroosjes

Door Romilda Fraterman - Allereerst allemaal een heel goed en gezond Nieuwjaar, dat er nog maar vele bakkunsten mogen volgen! Laatst heb ik mij vermaakt...
Cake Box

Lekker bakken!

Lieve lezers van MjamTaart! Een poosje geleden is het alweer dat ik voor jullie heb geblogd. Vele hete zomerdagen hebben we de afgelopen tijd mogen...

Nieuwe dingen uitproberen + een hartig recept!

Lieve volgers van MjamTaart, Een tijdje geleden is het alweer, dat ik voor jullie heb geblogd. De dagen vliegen voorbij!  Ik heb afgelopen dagen vele,...
nordic-ware

Nordic Ware bakvorm

Door Romilda Fraterman – Deze weken heb ik weer wat tijd gevonden om te bakken, dus kon ik mijn nieuw gekochte bakvorm testen: een...

All-star Student Certificaat

Eind 2017 begon ik aan mijn eerste cursus op taartgebied ooit, nadat ik al enige jaren mezelf diverse technieken eigen probeerde te maken, wat...