I love cheesecake
Ik hou niet zo van zoet. Ja, ik snap dat het raar is als een taartenbakker dat zegt. Maar ik neem veel liever een...
Stilstand is achteruitgang
Het kan komen doordat we zelf dit handhaven door eigenlijk heel bescheiden te zijn in onze bezigheid: ‘bedrijfJE’. Het kan komen doordat we als...
Oktoberfest taart
Ik ben zo’n bak-grage ouder. Ik kreeg het thema te horen, maar moest wel beloven om het geheim te houden, want het thema zou...
Sweet lace
Door Romilda Fraterman - Ik heb een nieuwe mal gekregen en die wilde ik natuurlijk meteen uitproberen! Ik had nog een zakje Sweet Lace mix van...
Bakboek Taartenenzoo
Lieve volgers van Mjamtaart!
De echt trouwe volgers weten dat ik een tijdje terug een eigen boek heb uitgebracht. Deze heb ik onlangs helemaal opgefrist:...
Wedstrijden en taart!
Lieve lezers van Mjamtaart!
Wat gaan de dagen toch hard voorbij! In de aanloop voor de Cake & Bake Experience in maart zijn nog een hoop...
Even voorstellen: Miranda Hoogeveen
Door Miranda Hoogeveen- Ik zal me eerst aan jullie voorstellen. Ik ben Miranda Hoogeveen, moeder van 3 jongens en tegenwoordig onwijs druk met taarten...
Glanzende cacaogelei
Door Bianca Smeets - Dat is het programma waar hij samen met een kind een mooie taart maakt. Ik moet toegeven dat ik veel...
Pruimenvlaai met port
Pruimenvlaai met Port. Een heerlijk stukje genot met een warme terugblik naar vorig oogstjaar. Afgelopen weekend was ik jarig en ik maak graag zelf...
Lekker bakken!
Lieve lezers van MjamTaart!
Een poosje geleden is het alweer dat ik voor jullie heb geblogd. Vele hete zomerdagen hebben we de afgelopen tijd mogen...